Maatregelen tegen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus.

 

Zuidfoor 2020 (geannuleerd)

Dit evenement is al voorbij

Alle dagen van 1 tot en met 30 augustus 2020, langs de Zuidlaan.

Zoals elk jaar slaat de Zuidkermis haar tenten op langs de Zuidlaan. Er staan honderden attracties voor jong en oud. Naast traditionele kermisattracties zijn er ook de meest moderne toestellen.

Maatregelen coronavirus

Het dragen van een mondmasker is verplicht op de Zuidfoor.

Er worden maatregelen genomen zoals bij de heropening van de markten: installatie van een circulatierichting met stewards bij elke in- en uitgang van de kermis, evenals het tellen bij de ingang en uitgang en nadars om de drukte en het aantal mensen op de kermis te beheren. Er zal ook een gezondheidsprotocol zijn voor elke attractie: ontsmetting van de attracties na elk gebruik, verplicht masker voor foorkramers,...

Kortingen

Wie graag van kortingen geniet, kan terecht op www.kermis-feest.be. Die website biedt kortingsbonnen voor onder andere de Zuidfoor. Het volstaat de bonnen af te drukken, uit te knippen en af te geven bij de betrokken attractie.

Meer info