Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

 • 7°C Mooi
 • Open Data - kaart

  Platform voor Open Data in Brussel

  In februari 2012 startte de Stad Brussel met Open Data. In april 2014 stelt ze deze Open Data voor via een platform dat gecreëerd werd door OpenDataSoft. Het platform zorgt ervoor dat de openbare gegevens beter benut kunnen worden.

  Verder lezen

 • Hopla!

  Festival. Hopla! 2014

  Van 17 tot 20 april 2014, het feest van de circuskunsten van Brussel.

  Verder lezen

 • Koninklijke serres van Laken © Opt/Guy Philippart

  Bezoek aan de Koninklijke serres van Laken

  Van 18 april tot en met 9 mei 2014 in het Kasteel van Laken.Elke lente gaan de Koninklijke serres van Laken voor 3 weken open voor het grote publiek. Het is een uitstekende mogelijkheid om de wonderlijke architectuur van Alphonse Balat, de leermeester van Victor Horta, en de vele plantensoorten te ontdekken.

  Verder lezen

 • Retrorama Festival

  Wedstrijd. 10x2 tickets voor het Retrorama Festival

  Het Retrorama Festival biedt 10x2 tickets aan voor het vintage festival dat van van 30 mei tot en met 1 juni 2014 plaatsvindt in Brussels Expo.

  Verder lezen

Actualiteit
Agenda
Enter the city

Verkiezingen van zondag 25 mei 2014

Op zondag 25 mei 2014 vinden de verkiezingen plaats van het Europees Parlement, de Kamer van Volksvertegenwoordigers en de Parlementen van de Gemeenschappen en Gewesten (waaronder het Brussels Hoofdstedelijk Gewest). Alle praktische info over de verkiezingen, stemmen als EU-burger en stemmen met volmacht.

Verkiezingen van zondag 25 mei 2014