Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

 • 13°C Mooi
 • Voedingssalon

  Voedingssalon 2014

  Van zaterdag 4 tot en met zondag 19 oktober 2014, van 10u tot 18u, in Brussels Expo.

  Verder lezen

 • Netheidscomités

  Netheidscomités in de herfst

  In elke wijk van de Stad Brussel is er 2 keer per jaar een Netheidscomité. Netheidscomités zijn wijkvergaderingen waar inwoners de aanpak van de netheid door de Stad beter leren kennen en zelf ook voorstellen kunnen doen. De data en plaatsen van de comités voor oktober, november en december staan nu online in de agenda.

  Verder lezen

 • © Vrijheidsfestival

  Vrijheidsfestival 2014

  Van 16 tot 25 oktober 2014, in het Théâtre National en de KVS.

  Verder lezen

 • Anspachlaan

  Participatie heraanleg centrale lanen

  De Stad Brussel start met het participatietraject van de heraanleg van de pleinen en lanen van het centrum. Er komt een reeks van workshops en terreinbezoeken om de bewoners, gebruikers, handelaars en verenigingen van Brussel de kans te geven hun mening te geven. De start vindt plaats op maandag 29 september 2014 om 19u in het Beursgebouw.

  Verder lezen

Actualiteit
Enter the city

Openbare raadpleging Richtschema Haren

In 2010 konden de inwoners hun mening geven over de leefomgeving in Haren door een vragenlijst van de Stad Brussel in te vullen. Deze informatie is nu gebundeld in het Richtschema, dat van 1 tot en met 31 oktober 2014 openbaar kan worden geraadpleegd.

Openbare raadpleging Richtschema Haren