Brussels Museums Nocturnes

Dit evenement is al voorbij

Van 13 april tot en met 18 mei 2023, elke donderdagavond, in verschillende museums in Brussel.

Ontdek tijdens de Brussels Museums Nocturnes (Nocturnes van de Brusselse Musea) de tijdelijke tentoonstellingen en de permanente collecties van verschillende musea via rondleidingen, een blik achter de schermen of een bezoek aan de museumdepots en artistieke workshops op maat. De Nocturnes worden opnieuw per wijk georganiseerd. De extra muros rondleidingen bieden de kans om ook de buurt rond de musea in Brussel beter te leren kennen.

In 2023 viert Brussel de art nouveau. De Nocturnes sluiten zich aan bij dit themajaar en stellen elke donderdagavond een bezoek voor aan een art-nouveauhuis of een tentoonstelling rond het thema.

Programma

Het volledige programma is beschikbaar op:

Externe site Brussels Museums Nocturnes

Musea van de Stad Brussel

Externe site Riolenmuseum (op donderdag 13 april 2023): Behind the scenes Rad van tong!, workshops Aquaponics en Verkenning van de waterfauna in de Zenne en wandeling extra muros Water loopt niet van een leien dakje.

Externe site Mode & Kant Museum (op donderdag 27 april 2023): standing guides (expo Diane von Furstenberg. Woman before Fashion), performance Territoria, workshops en wandelingen.

Externe site Museum van de Stad Brussel (op donderdag 27 april 2023): bezoek tentoonstelling Back to Nature, Brussel gezongen (koor), standing guides en wandeling extra muros In de voetsporen van Jacques Brel.

Externe site Centrale for contemporary art (op donderdag 27 april 2023) : standing guides en bezoek tentoonstellingen.

Vind alle culturele evenementen van het Brussels Gewest op visit.brussels

Geef een grotere zichtbaarheid aan uw evenementen door ze in te geven op www.extranet.brussels

Brussels Museums Nocturnes