Sainctelettebrug afgesloten

Door een brand liep de Sainctelettebrug schade op. De brug richting Basiliek blijft om veiligheidsredenen tot nader order afgesloten. Alle info over alternatieve trajecten en omleidingen: Sainctelettebrug afgesloten (Brussel Mobiliteit)

Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Brussels Museums Nocturnes

Van 22 april tot en met 10 juni 2021, elke donderdagavond, in verschillende museums in Brussel.

De Brussels Museums Nocturnes (Nocturnes van de Brusselse Musea) bieden een blik op de lopende tentoonstellingen of tijdloze collecties van de musea in Brussel, via gidsen ('standing guides') die op uw vragen antwoorden. Duik achter de schermen van de musea of laat uw kinderen versteld staan van de artistieke workshops op maat. De Nocturnes zijn steeds per wijk georganiseerd en bieden ook enkele extra-muros wandelingen aan.

Programma

Het volledige programma is beschikbaar op:

Centrale for Contemporary Art

Op donderdag 29 april 2021:

Coudenbergpaleis

Op donderdag 6 mei 2021:

Riolenmuseum, Mode & Kant Museum

Op donderdag 3 juni 2021:

Museum van de Stad Brussel en GardeRobe MannekenPis

Op donderdag 10 juni 2021: