Maatregelen tegen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus.

 

Cultuurkaartjes voor 65-plussers

De Stad Brussel stelt gratis kaartjes ter beschikking van de Brusselse senioren voor een cultuurvoorstelling naar keuze.

Deze tickets laten personen

  • die minstens 65 jaar zijn en
  • die gedomicilieerd zijn op het grondgebied van de Stad Brussel (postcodes 1000 - 1020 - 1120 - 1130)

toe om een theaterstuk van hun keuze bij te wonen in volgende theaters:

Wanneer en waar afhalen?

Alle senioren hebben recht op één coupon die geldig is voor twee personen voor 1 show op 1 plaats naar keuze, zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

De coupon kan op maandag 23 september 2019 om 10u30 worden ontvangen in de Gotische zaal van het Stadhuis. Elke persoon trekt een willekeurig nummer op het moment van ontvangst om willekeurig zijn volgorde te bepalen voor het afhalen van de plaatsen. Er zullen plaatsen zijn voor iedereen.

De coupon moet later worden ingewisseld door de datum en de show van uw keuze rechtstreeks te reserveren bij de betrokken instelling. Uitzondering: de Munt en het Théâtre des Galeries, waarvoor het noodzakelijk is om de datum van de show op de dag van de uitdeling te kiezen.

Om vrijkaarten te kunnen ontvangen, moeten senioren in het bezit zijn van hun identiteitskaart.

© Jack F - Fotolia.com

PRAKTISCHE INFO