Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Food truck parcours

Foodtrucks bezetten van maandag tot zondag 10 standplaatsen over heel het grondgebied, en wisselen elkaar zo af. Om mee te doen aan het parcours moeten food trucks aan bepaalde kwaliteitscriteria voldoen, waaronder: gezonde en originele bereidingen aanbieden.

Met dit parcours maken bewoners elke dag van de week kennis met een gevarieerd aanbod: bagels, Aziatische gerechten, Bretoense pannenkoeken, croque-monsieurs, koffie,...

De standplaatsen worden zo vastgelegd dat de foodtrucks in harmonie zijn met het stedelijk landschap, zonder dat ze oneerlijke concurrentie vormen voor de plaatselijke handel.

Tijdelijke plaatsen (foodtrucks en foodbikes)

Om de Brusselse handelaars tijdens de gezondheidscrisis te ondersteunen, heeft de Stad Brussel 5 extra plaatsen toegekend voor foodtrucks en 4 nieuwe plaatsen voor foodbikes. Deze plaatsen zijn tijdelijk:

Opgelet: de uurroosters kunnen variëren naargelang het weer. Aarzel niet om de foodtrucks en foodbikes te volgen op hun sociale netwerken voor meer details.

Hoe inschrijven voor het parcours?

Meer info

ZIE OOK