Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Jeugdtheaters

De Stad Brussel ondersteunt zowel een Nederlandstalig als een Franstalig jeugdtheater.

Bronks is het Nederlandstalige theater voor een jong publiek in Brussel. Het maakt en toont theater voor en met kinderen en jongeren. Elk seizoen zijn er ook workshops (Studio Bronks), festivals en schoolvoorstellingen:

La montagne magique is de Franstalige tegenhanger van Bronks. Met 250 voorstellingen per jaar, twee internationale festivals, creaties en artiesten in residen­tie, schoolvoorstellingen en vorming voor leerkrachten en ouders, staat het garant voor een veelzijdig en sprankelend aanbod. Een plek om te ontdekken voor klein en groot!

AGENDA