Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Ondergrondse speurtocht in de Coudenberg

Van dinsdag tot en met zondag in de Coudenberg. Voor kinderen van 5 tot 8 jaar.

De Coudenberg is het voormalig paleis van Keizer Karel. De zoektocht naar de ketting van het Gulden Vlies in de ondergrondse overblijfselen is een activiteit voor families.

Hoe werkt de speurtocht?

De kinderen krijgen een rugzakje met daarin de nodige hulpmiddelen om opdrachten op te lossen (een schatkaart, een kostuum, een puzzel, een zaklamp,...). Elke opdracht geeft een aanwijzing, iedere aanwijzing brengt de kinderen dichter bij de magische code.

De kinderen moeten deze magische code vinden om de schatkist met de verloren ketting van het Gulden Vlies te openen. Op het einde wacht een beloning.

Duur: 1u tot 1u30

Reserveren

Reserveren verplicht via coudenberg.brussels.