Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Publicaties over milieu

De cel Milieuraadgeving maakt en publiceert informatie- en sensibiliseringsbrochures over het leefmilieu en de groene ruimten. De brochures zijn online leesbaar, downloadbaar en beschikbaar op aanvraag bij de cel.

Lijst van inheemse planten nuttig voor de biodiversiteit

De natuur bij ons uitnodigen! Praktische gids voor Brusselse tuinen en balkons

Brochure over het aanleggen en onderhouden van zijn tuin en kleine ruimten voor meer biodiversiteit. Wetgevende aspecten komen ook aan bod.

Collectie 'Parken en tuinen van de Stad Brussel'

Reeks van brochures gewijd aan de groene ruimten van de Stad. Elk boekje presenteert de geschiedenis en de context van haar oprichting, de opmerkelijke monumenten en gebouwen, de landschapsarchitectuur en de huidige fauna en flora.

Andere publicaties