Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Vaux-Hall Summer

Dit evenement is al voorbij

Van 3 juli tot en met 23 augustus 2020, elke vrijdag, zaterdag en zondag, in de Vaux-Hall (Warandepark).

Voor het 4de jaar op rij opent de Vaux-Hall in het Warandepark haar deuren voor het publiek. Vaux-Hall Summer pakt deze zomer uit met een divers cultureel programma: concerten, workshops, filmprojecties, dans en spelletjes.

In 2020 omvat het evenement uitzonderlijk ook Guignolet in het Park en Fifty Summer Sessions, allemaal in de kleuren van Hello Summer, dat dit jaar alle zomeractiviteiten in Brussel onder zijn naam verenigt.

Programma in detail

Alle activiteiten zijn gratis, maar reserveren is vereist:

De video toont Hello Summer 2020 - Vaux-Hall Summer (de video bevat geen dialoog of tekst, enkel een achtergrondmuziek):

AGENDA