Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Audiogidsen voor de bezoekers van de kerkhoven

De Stad Brussel lanceert 40 audiogidsen voor de bezoekers die meer willen ontdekken over het begrafeniserfgoed van de kerkhoven.

De audiogidsen zijn gratis beschikbaar aan het onthaal van de betrokken kerkhoven: de kerkhoven van Brussel en Laken en ook de grafgalerijen van Laken. Deze gidsen bevatten 3 rondleidingen die reeds bestaan op papier, in de brochures die vorig jaar werden uitgegeven door de Stad.

Hun inhoud werd opgesteld om een meerwaarde te geven aan het klassieke bezoek. Voorts bevatten de gidsen ook muziekfragmenten, anekdotes en weetjes over de bekende personen die rusten op het kerkhof.

Gemaakt 27/08/2018 (bewerkt op 27/08/2018)