attention!

Onderhoud MyBXL en telefonische bereikbaarheid

Door onderhoudswerken is het burgerportaal Externe site MyBXL niet beschikbaar van vrijdag 2 december om 13u tot en met zaterdag 3 december 2022 om 7u30. Op zaterdag 3 december zijn er nog onderbrekingen mogelijk. Door de verhuis van de diensten van de Stad Brussel naar het nieuwe Administratief Centrum Brucity (op 12 december 2022) kan de wachttijd voor een telefonisch antwoord ook tijdelijk langer zijn.

 

Audiogidsen voor de bezoekers van de kerkhoven

De Stad Brussel lanceert 40 audiogidsen voor de bezoekers die meer willen ontdekken over het begrafeniserfgoed van de kerkhoven.

De audiogidsen zijn gratis beschikbaar aan het onthaal van de betrokken kerkhoven: de kerkhoven van Brussel en Laken en ook de grafgalerijen van Laken. Deze gidsen bevatten 3 rondleidingen die reeds bestaan op papier, in de brochures die vorig jaar werden uitgegeven door de Stad.

Hun inhoud werd opgesteld om een meerwaarde te geven aan het klassieke bezoek. Voorts bevatten de gidsen ook muziekfragmenten, anekdotes en weetjes over de bekende personen die rusten op het kerkhof.

Gemaakt 27/08/2018 (bewerkt op 27/08/2018)