Belastingaangifte

Inwoners van de Stad Brussel kunnen hulp krijgen bij het invullen van hun belastingen in de Residentie Gretry. De dienst zal open zijn van 15 mei tot en met 30 juni 2017 (behalve op 25 mei, 26 mei en 5 juni).

Markt

Van 11 tot en met 31 mei 2017 neemt de Stad deel aan de internationale campagne Ik hou van mijn markt, een actie die de voedingsmarkten in het zonnetje zet. Op de 15 markten die elke week in de Stad plaatsvinden, worden tal van animaties en activiteiten georganiseerd, zoals recycling-workshops, een schattenjacht, een tombola,...

ACT'3

De brochure ACT'3 voor senioren is beschikbaar op deze website. Het infoblad bevat alle activiteiten van de dienst Senioren van de Stad Brussel. Inschrijvingen zijn telefonisch (02 274 13 00) mogelijk.

City Tree

Op dinsdag 25 april 2017 liet de Stad Brussel een City Tree plaatsen bovenaan de Kunstberg. Deze groene muur heeft een luchtzuiverend vermogen dat gelijk is aan dat van 275 bomen.

De editie mei-juni van de JOBrusseleir, het informatiemagazine van het Jobhuis van de Stad Brussel, is beschikbaar onder Tewerkstellingsdiensten - diensten (Jobhuis). Het magazine bevat onder meer workshops en opleidingen rond werkgelegenheid.

Voetbal

De Stad Brussel organiseert ook tijdens de zomervakantie 2017 sportvakanties voor kinderen tussen 8 en 16 jaar. Op het programma staan verschillende sportstages. Inschrijven is verplicht.

Pagina's