Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Nieuws

Brusseleir van maart

Brusseleir van maart

Het maartnummer van de Brusseleir, het informatiemagazine van de Stad Brussel, is hier beschikbaar en in papieren versie in de verschillende verdeelpunten van de stad.

Laat uw afval niet achter in de parken

Laat uw afval niet achter in de parken

Het goede weer heeft een groot aantal bezoekers naar het Ter Kamerenbos gelokt. Toch moeten de maatregelen tegen het coronavirus nog steeds worden nageleefd, net als het proper houden van de openbare ruimte. Ruim daarom uw afval op bij het verlaten van een groene ruimte.

Projectoproep Internationale Solidariteit 2021

Projectoproep Internationale Solidariteit 2021

Net als de voorbije jaren ondersteunt de Stad Brussel ook in 2021 initiatieven van lokale verenigingen in het kader van Internationale Solidariteit. Aanvragen voor subsidies kunnen ten laatste worden ingediend op 11 april 2021.

Planning foodtrucks maart 2021

Planning foodtrucks maart 2021

Foodtrucks bezetten van maandag tot zondag een aantal standplaatsen over heel het grondgebied, en wisselen elkaar zo af. De planning voor maart 2021 is beschikbaar op de website.

Wijkraad Haren

Wijkraad Haren

De gemeenteraad van de Stad Brussel heeft de leden van de Wijkraad Haren aangesteld. Deze Harenaren begonnen eind februari 2021 met hun eerste Wijkraad. Hun complementariteit, expertise en ervaring zullen helpen om de wijk verder te ontwikkelen en de buurt aangenamer te maken.

Laureaten van de oproep Made in Marolles 2020

Laureaten van de oproep Made in Marolles 2020

De derde oproep voor burgerinitiatieven 'Made in Marolles' (afgesloten op 12 november 2020) had tot doel kleinschalige lokale initiatieven in het kader van het Duurzaam wijkcontract De Marollen te ondersteunen. De 10 winnende projecten worden hier voorgesteld.

Pagina's