Archief

Kerstboom

Ophaling van kerstbomen

De inzameling van de kerstbomen valt samen met de ophaling van tuinafval.

File

Bereikbaarheid Autosalon

Het Autosalon lokt van 12 tot 21 januari 2018 opnieuw veel bezoekers naar Brussels Expo. Dat brengt zoals elk jaar ook verkeersproblemen met zich mee. Wat is de beste manier om naar het Autosalon te reizen?

 

Webradio in het Warandepark

Webradio in het Warandepark

De kleine kiosk van het Warandepark heeft nu een eigen radiostation. Kiosk Radio zal muziek uitzenden van Belgische dj's, labels en kunstenaarscollectieven en af en toe ook internationale artiesten. Er is elke dag een uitzending tussen 14u en 18u, online via kioskradio.com en Facebook Live.

Ronde van Frankrijk 2019 in Brussel

Ronde van Frankrijk 2019 in Brussel

Brussel is de startplaats voor de Tour de France van 2019. Voor de tweede keer al mag de hoofdstad de 'Grand Départ' van de Ronde van Frankrijk ontvangen, en dat om de 50ste verjaardag te vieren van de eerste Tourzege van Eddy Merckx in 1969. De eerste etappe op zaterdag 6 juli 2019 gaat van Brussel via Charleroi terug naar Brussel.

Ambassadeur van de Netheid

Word Ambassadeur van de Netheid in Brussel

De Stad Brussel organiseert op zaterdag 21 april 2018 de 10de Dag van de Netheid. Tijdens één dag worden de Brusselaars uitgenodigd om hun voetpad proper te maken. De Stad roept de inwoners ook al op om 'Ambassadeur van de Netheid' te worden.

Simulatie frietkot Lakensestraat (nacht)

Dit worden de nieuwe frietkoten!

De winnaar van de architectuurwedstrijd Een bakfriet in de maag is bekend. Architectenbureau Studio Moto bedacht het winnende project: een gezellig, eenvoudig, functioneel en gemakkelijk herkenbaar frietkot dat perfect aansluit op het Brusselse stadsweefsel.

Pagina's