Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Muurschildering voor het herstel van ecosystemen

De Stad Brussel heeft de muurschildering 'Ecosystem Restoration' ingehuldigd in het kader van het decennium van de Verenigde Naties voor het herstel van ecosystemen.

Uw route naar de winkelwijken van Brussel?

Op de website Brussels Fastlane kan u uw reistijd berekenen naar bezienswaardigheden in het centrum van Brussel: de Grote Markt, de Guinguette Grand Hospice, de Rooftop Garden, de Vlooienmarkt van het Vossenplein, de Grote Zavel, het Warandepark en zijn kiosk, Sint-Katelijne en de voetgangerszone.

Bladkorven voor vallende bladeren

Tijdens de herfst en het traditionele 'vallen van de bladeren' zet de dienst Netheid in bepaalde boomrijke straten korven neer om de bladeren te verzamelen.

Campagne 'Geen excuses! Pas je snelheid aan, geef voetgangers voorrang'

De Stad Brussel heeft een campagne gelanceerd om de veiligheid van voetgangers in het stadscentrum te verbeteren. 'Geen excuses!' is de slogan van de nieuwe campagne, die voetgangers voorrang geeft in het centrum.

Renovatiedienst Récube

Récube is een sociale-economieonderneming (van de Mission Locale pour l'Emploi de Bruxelles Ville) gespecialiseerd in renovatie. Het team telt acht werknemers die op de werf begeleid worden door bouwexperts. Deze vaklui zorgen ervoor dat elke werknemer zijn vaardigheden ontwikkelt.