Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Brusseleir van juli-augustus

Het juli- en augustusnummer van de Brusseleir, het informatiemagazine van de Stad Brussel, is hier beschikbaar en in papieren versie in de verschillende verdeelpunten van de stad.

Werken IJzerenkruisstraat

Binnenkort starten er werken in de IJzerenkruisstraat. Een wijkvergadering vindt plaats op donderdag 4 juli 2024 tussen 17u30 en 19u, op de hoek van de IJzerenkruisstraat en de Onderrichtsstraat.

Vraag je milieuvergunning online aan!

Vanaf nu kan je je aanvraag voor een stedenbouwkundige vergunning online indienen en opvolgen via het platform MyPermit Leefmilieu.

Burgerbegroting van Laken: stem voor je favoriete projecten!

Eind 2023 konden de Lakenaars ideeën insturen om het leven in de Lakense wijken nog beter te maken. Nu kan je als bewoner kennismaken met de projecten voor de burgerbegroting van Laken én meteen de interessantste voor je wijk kiezen.

Projectoproep 'Made in Krakeel'

De Stad Brussel lanceert haar 1ste editie van de projectoproep 'Made in Krakeel'.

Uitslagen verkiezingen 2024

De uitslagen van de Europese, federale en regionale verkiezingen van 9 juni 2024:

Overheidsopdracht 'VIEW. Vilvoordsesteenweg-Euroveiling'

De Grondregie van de Stad Brussel is op zoek naar een volledig team voor het ontwerp en de uitvoering van het project 'VIEW. Vilvoordsesteenweg-Euroveiling'. Uiterste indieningsdatum: 29 augustus 2024 om 11u.

Projectoproep 'Made in Helihaven-Antwerpen'

Het duurzaam wijkcontract Helihaven-Antwerpen lanceert de 3de editie van 'Made in Helihaven-Antwerpen'.

Roller Bike Parade van 14 juni tot en met 13 september 2024

De Roller Bike Parade is terug in Brussel, elke vrijdag van 14 juni tot en met 13 september 2024. Deze parade van rolschaatsers, fietsers, steps, skateboards,... start telkens om 20u op het Poelaertplein (Justitiepaleis) en komt daar ook weer aan rond 23u.

Solden zomer 2024

In België mag een verkoper slechts 2 keer per jaar onder de benaming 'solden' of een gelijkaardige naam een verkoop houden. Beide periodes van solden zijn bij wet bepaald. De zomersolden 2024 beginnen op maandag 1 juli.