Archief

Operatie Rozet tegen inbraken

Operatie Rozet tegen inbraken

Bravvo, de preventiedienst van de Stad Brussel, meet van 14 tot 18 mei 2018 de veiligheid van de gebouwen in Brussel. Deze campagne 'Operatie Rozet' is een gerichte actie tegen inbraken. Ze wordt regelmatig herhaald in de Brusselse wijken. 

Hittegolfplan helpt Brusselaars tijdens zomer

Hittegolfplan helpt Brusselaars tijdens zomer

De Stad Brussel helpt haar inwoners tijdens elke hittegolf. Wie hulp wil tijdens een hittegolf, kan zich gratis inschrijven op het nummer 0800 35 550 (tijdens de kantooruren).

Ric Hochet © Visit.brussels

Stripmuur Rik Ringers gerenoveerd

De stripmuur van Rik Ringers in de Bijstandstraat is volledig gerestaureerd, als onderdeel van het renovatieplan van de striproute.

Brochure van het Klimaatplan

Brochure van het Klimaatplan

Met haar Klimaatplan zet de Stad Brussel zich in voor de strijd tegen de klimaatverandering: 35 acties ingedeeld in 7 onderwerpen (participatie, duurzame consumptie, energie, mobiliteit, bewustmaking, duurzame verstedelijking, vergroening) werden opgesteld dankzij de ideeën van de Brussellaars en de deskundigheid van het personeel van de Stad.

FSTN opgenomen in Street Art Parcours

FSTN opgenomen in Street Art Parcours

Een nieuwe muurschildering is opgedoken op de muur van het speelplein op de hoek van de Leopoldstraat en de Wolvengracht. Het kunstwerk werd gerealiseerd door de kunstenaar Pierre Coubeau, alias FSTN, ter gelegenheid van de tentoonstelling REVLT!, die loopt in de voormalige Vanderborght-gebouwen tot en met 10 juni 2018.

Brussel.be krijgt AnySurfer-label

Brussel.be krijgt AnySurfer-label

Sinds 29 mei 2018 is het AnySurfer-label officieel toegekend aan de officiële website van de Stad Brussel www.brussel.be.