Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

FSTN opgenomen in Street Art Parcours

Een nieuwe muurschildering is opgedoken op de muur van het speelplein op de hoek van de Leopoldstraat en de Wolvengracht. Het kunstwerk werd gerealiseerd door de kunstenaar Pierre Coubeau, alias FSTN, ter gelegenheid van de tentoonstelling REVLT!, die loopt in de voormalige Vanderborght-gebouwen tot en met 10 juni 2018.

REVLT! toont 35 creaties van Belgische kunstenaars, die elk hun eigen vorm van protest over hun leefwereld uitdrukken. FSTN stelt er een kunstwerk tentoon vanaf de ingang. De uitvoering van het werk werd mogelijk gemaakt dankzij de eigenaar van de muur. De tekening voegt zich zo bij de veertigtal andere muurschilderingen in het kader van het Street Art Parcours van de Stad Brussel.

Meer info:

Gemaakt 31/05/2018 (bewerkt op 31/05/2018)

AGENDA