Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Archief

Nieuw mobiliteitsplan Ter Kamerenbos

Nieuw mobiliteitsplan Ter Kamerenbos

Een nieuw mobiliteitsplan voor het Ter Kamerenbos ging in op maandag 14 december 2020.

Naamgeving wegen en paden van Haren

Naamgeving wegen en paden van Haren

Iedereen mag meedenken over de naamgeving van de trage wegen van Haren. Een voorstel? Dien het dan in of steun een ander voorstel (van 17 september tot en met 30 oktober 2020).

Homofoob geweld melden?

Homofoob geweld melden?

U werd slachtoffer van een misdrijf met homo-, lesbo- of transfoob motief? Het meldpunt voor LGBTQI+ op de website van de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene brengt u rechtstreeks in contact met de dienst Slachtofferhulp om zo'n misdrijf aan te geven.

Burgerpanel heraanleg Stalingradlaan

Burgerpanel heraanleg Stalingradlaan

Een nieuw station Toots Thielemans wordt gebouwd tussen september 2020 en januari 2023. Na de bovengrondse werken van de MIVB wordt de Stalingradlaan heraangelegd (tussen de Zuidlaan en het Rouppeplein). Om dat te doen werd er een burgerpanel opgericht.

Basisregels tegen het coronavirus

Basisregels tegen het coronavirus

Respecteer de basisregels om de risico's te beperken.

Applicatie Coronalert

Applicatie Coronalert

De applicatie Coronalert is een initiatief van de Belgische overheden. Deze gratis app voor uw smartphone is een aanvullend instrument in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19).