Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus.

 

Archief

Mondmasker in Brussel

Mondmasker in Brussel (verlengd)

Sinds woensdag 9 juni 2021 is het dragen van een mondmasker in de Stad Brussel verplicht in de Nieuwstraat en op markten (vanaf 12 jaar). Het mondmasker moet de mond en neus bedekken.

Testcentra Covid-19 in Brussel

Testcentra Covid-19 in Brussel

In Brussel zijn verschillende testcentra voor het coronavirus (Covid-19) beschikbaar. U moet een afspraak maken om u te laten testen (zonder voorschrift).

Campagne "11 miljoen redenen"

Campagne "11 miljoen redenen"

Met de nieuwe campagne '11 miljoen redenen' spoort de federale overheid alle Belgen aan om de 6 gouden regels te blijven toepassen in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19).

Heraanleg binnengebieden in de Marollen

Heraanleg binnengebieden in de Marollen

De Stad Brussel lanceert een nieuwe oproep tot het indienen van projecten in de Marollen. Zeven openbare ruimten en binnengebieden (ruimten aan de achterzijde van huizen, meestal niet bebouwd, bestaande uit privé- of gemeenschappelijke tuinen of openbare groenzones) krijgen binnenkort een facelift.

Eerste 100% duurzame pumptrack in Stad Brussel

Eerste 100% duurzame pumptrack in Stad Brussel

De eerste pumptrack op het grondgebied van de Stad Brussel werd ingehuldigd op de hoek van de Dieudonné Lefèvrestraat en Claessensstraat in Laken, op de site Greenbizz II van Citydev.brussels.

Sociale hulp tijdens de Covid-19-crisis?

Sociale hulp tijdens de Covid-19-crisis?

Het OCMW van de Stad Brussel kan materiële, sociale, medische of psychologische hulp verlenen aan personen die hun dagelijkse uitgaven niet meer kunnen betalen door de crisis rond het coronavirus (Covid-19).

Pagina's