Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Archief

Autoloze zondag in Brussel op 20 september 2020

Autoloze zondag in Brussel op 20 september 2020

Brussel organiseert op zondag 20 september 2020 de jaarlijkse Autoloze zondag. Van 9u30 tot 19u is het hele Brusselse Gewest gesloten voor auto's. Het verbod geldt voor alle gemotoriseerde voertuigen (inclusief lpg-voertuigen en elektrische voertuigen met 2, 3 of 4 wielen). 

Onderwijs voor sociale promotie 2020-2021

Onderwijs voor sociale promotie 2020-2021

Het Franstalige onderwijs voor sociale promotie van de Stad Brussel stelt de opleidingen 2020-2021 voor.

Mondmasker in Brussel

Mondmasker in Brussel

Sinds maandag 26 oktober 2020 is het dragen van een mondmasker in Brussel verplicht in het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest (vanaf 12 jaar). Het mondmasker moet de mond en neus bedekken.

Testcentra Covid-19 in Brussel

Testcentra Covid-19 in Brussel

In Brussel zijn verschillende testcentra voor het coronavirus (Covid-19) beschikbaar. U moet een afspraak maken om u te laten testen (zonder voorschrift).

Campagne "11 miljoen redenen"

Campagne "11 miljoen redenen"

Met de nieuwe campagne '11 miljoen redenen' spoort de federale overheid alle Belgen aan om de 6 gouden regels te blijven toepassen in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19).

Heraanleg binnengebieden in de Marollen

Heraanleg binnengebieden in de Marollen

De Stad Brussel lanceert een nieuwe oproep tot het indienen van projecten in de Marollen. Zeven openbare ruimten en binnengebieden (ruimten aan de achterzijde van huizen, meestal niet bebouwd, bestaande uit privé- of gemeenschappelijke tuinen of openbare groenzones) krijgen binnenkort een facelift.

Pagina's