Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws

Biologisch afbreekbare urnen op de begraafplaatsen

Sinds januari 2022 kunnen de begraafplaatsen van Brussel en Laken meer dan 800 biologisch afbreekbare urnen begraven. Deze bioafbreekbare urne is een urne van hout of karton die wordt begraven voor een aangelegd landschap van bloemen en struiken.

Wat doen bij een chemisch of industrieel ongeval?

De federale overheid heeft een campagne gelanceerd rond het risico van sevesobedrijven: weet u wat u moet doen bij een chemisch of industrieel ongeval?

Didactisch parcours voor kinderen op de begraafplaats van Laken

Volg mascotte Ernest tijdens uw bezoek aan de begraafplaats van Laken. Een interactieve versie van dit parcours voor kinderen is ook beschikbaar voor smartphone.

Nieuwe verlichting Onze-Lieve-Vrouwekerk van Laken

Beliris heeft de werken aan de nieuwe verlichting van de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Laken afgerond. De architecturale pracht van dit Brusselse erfgoed is zo ook 's avonds te bewonderen.

Ontdek Brussel met Optie B

De campagne Optie B maakt deel uit van het economische herstelplan van de Stad Brussel. Het doel is om de rijkdommen van Brussel aan de Brusselaars en toeristen te presenteren, via routes die u uitnodigen om de stad te ontdekken.

Nieuwe ecocrèche Marie Popelin in Laken

Vanaf 4 oktober 2021 verwelkomt de ecocrèche Marie Popelin de peuters die eerder naar de Franstalige crèche Leopold I gingen (gelegen aan de Neyberghlaan).