Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Archief

Kerstboom

Ophaling van kerstbomen

De inzameling van de kerstbomen valt samen met de ophaling van tuinafval.

Werken Vismet

Werken Vismet

Werken van nutsmaatschappijen (Sibelga, Vivaqua, Proximus) vinden plaats aan de Vismet (Baksteenkaai en omgeving) van ongeveer 11 januari tot 30 mei 2021.

Flashke van januari-maart

Flashke van januari-maart

De editie januari, februari en maart 2021 van Flashke, de nieuwsbrief van de Buurthuizen van de Stad Brussel, is beschikbaar op www.brussel.be. Het magazine bevat onder meer alle activiteiten in de Buurthuizen.

Vaccinatie coronavirus (Covid-19)

Vaccinatie coronavirus (Covid-19)

België is gestart met de vaccinatie tegen het coronavirus (Covid-19). Deze vaccinatie is vrijwillig en gratis voor elke burger.

Nieuwe plastic verpakkingen in blauwe PMD-zakken

Nieuwe plastic verpakkingen in blauwe PMD-zakken

De nieuwe blauwe zak is verkrijgbaar in Brussel. Vrijwel alle plastic verpakkingen kunnen nu worden gesorteerd met deze PMD-zak.

Word lid van de Facebookgroep Zero Afval!

Word lid van de Facebookgroep Zero Afval!

Sinds de lancering van de Zero Afval-uitdaging in september slagen verschillende gezinnen erin hun vuilnisbakken op dieet te zetten. Hun Facebookgroep dient om ervaringen en tips rond zero waste te delen.

Pagina's