Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Archief

Kerstboom

Ophaling van kerstbomen

De inzameling van de kerstbomen valt samen met de ophaling van tuinafval.

Neem deel aan de wijkcommissie Helihaven-Antwerpen!

Neem deel aan de wijkcommissie Helihaven-Antwerpen!

De Stad Brussel heeft net het duurzaam wijkcontract Helihaven-Antwerpen in de wacht gesleept. Om dat project tot een goed einde te brengen, wil de Stad de bewoners en actoren van de wijk betrekken dankzij de oprichting van een burgerpanel dat deel zal uitmaken van de 'wijkcommissie'.

Werken Vismet

Werken Vismet

Werken van nutsmaatschappijen (Sibelga, Vivaqua, Proximus) vinden plaats aan de Vismet (Baksteenkaai en omgeving) van ongeveer 11 januari tot 30 mei 2021.

Hernieuwen inschrijvingen Grondregie

Hernieuwen inschrijvingen Grondregie

Kandidaat-huurders van de Grondregie van de Stad Brussel moeten hun inschrijving elk jaar hernieuwen in januari. Anders worden ze geschrapt uit het anciënniteitsregister. Door de maatregelen tegen Covid-19 worden de actieve anciënniteitsnummers automatisch verlengd tot 31 januari 2022.

Flashke van januari-maart

Flashke van januari-maart

De editie januari, februari en maart 2021 van Flashke, de nieuwsbrief van de Buurthuizen van de Stad Brussel, is beschikbaar op www.brussel.be. Het magazine bevat onder meer alle activiteiten in de Buurthuizen.

Oproep voor kandidaten voor nieuwe markt Margaretasquare

Oproep voor kandidaten voor nieuwe markt Margaretasquare

De Stad Brussel is op zoek naar handelaars voor haar nieuwe markt op de Margaretasquare in de Europese wijk. Kandidaten kunnen zich melden tot en met 28 februari 2021.

Pagina's