Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Archief

Flashke van april-juni

Flashke van april-juni

De editie april, mei en juni 2021 van Flashke, de nieuwsbrief van de Buurthuizen van de Stad Brussel, is beschikbaar op www.brussel.be. Het magazine bevat onder meer alle activiteiten in de Buurthuizen.

Brusseleir van april

Brusseleir van april

Het aprilnummer van de Brusseleir, het informatiemagazine van de Stad Brussel, is hier beschikbaar en in papieren versie in de verschillende verdeelpunten van de stad.

Planning foodtrucks april 2021

Planning foodtrucks april 2021

Foodtrucks bezetten van maandag tot zondag een aantal standplaatsen over heel het grondgebied, en wisselen elkaar zo af. De planning voor april 2021 is beschikbaar op de website.

Plogging: lopen en afval opruimen

Plogging: lopen en afval opruimen

Hebt u zin om uw buurt netter te maken? Gaat u regelmatig joggen of wandelen? Waarom zou u dan niet ploggen? 

Boerderijproducten in het centrum van Brussel

Boerderijproducten in het centrum van Brussel

De Buurderij biedt verse, lokale producten van goede kwaliteit aan (groenten, fruit, vlees, eieren, zuivelproducten, brood, honing, chocolade,...). De nieuwste Buurderij (of 'Ruche qui dit Oui!' in het Frans) van Brussel-Centrum bevindt zich in Wolf, Wolvengracht 50 - 1000 Brussel.

100 jaar fusie van Brussel, Laken, Neder-Over-Heembeek en Haren

100 jaar fusie van Brussel, Laken, Neder-Over-Heembeek en Haren

Honderd jaar geleden fuseerden Brussel, Laken, Neder-Over-Heembeek en Haren tot de huidige Stad Brussel, met het Kanaal van Willebroek als vebindend element. Gedurende heel 2021 viert het evenement 1921-2021: 100 jaar in wel en wee deze verjaardag met veel cultuur, folklore en solidariteit.

Pagina's