attention!

Verstoorde dienstverlening op donderdag 5 oktober

Door syndicale acties is de dienstverlening aan de verschillende loketten van het Administratief Centrum Brucity en de verbindingsbureaus verstoord op donderdag 5 oktober 2023. U kan uw documenten steeds online en op het burgerportaal Externe site MyBXL aanvragen, of een afspraak maken. Ook de MIVB verwacht hinder op haar net: Externe site nationale betoging.

 

Didactisch parcours voor kinderen op de begraafplaats van Laken

Volg mascotte Ernest tijdens uw bezoek aan de begraafplaats van Laken. Een interactieve versie van dit parcours voor kinderen is ook beschikbaar voor smartphone.

Ontdek monsters die in de steen verborgen zitten, bewonder één van de beroemdste standbeelden ter wereld en duik in mysterieuze ondergrondse galerijen op zoek naar aanwijzingen.

Rondleiding downloaden

Deze rondleiding is gebaseerd op de brochures voor volwassenen die u bij de receptie kan aanvragen en waarvan de digitale versie kan worden gedownload op de smartphone van de begeleidende volwassene. Als u niet over een smartphone beschikt, kan u een gedrukte versie krijgen (verkrijgbaar bij het onthaal of te downloaden in pdf-formaat):

Interactieve versie voor smartphone

Gemaakt 12/10/2021 (bewerkt op 13/10/2021)

ZIE OOK

Didactisch parcours voor kinderen op de begraafplaats van Laken