Maatregelen tegen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus.

 

Webradio in het Warandepark

De kleine kiosk van het Warandepark heeft nu een eigen radiostation. Kiosk Radio zal muziek uitzenden van Belgische dj's, labels en kunstenaarscollectieven en af en toe ook internationale artiesten. Er is elke dag een uitzending tussen 14u en 18u, online via kioskradio.com en Facebook Live.

Sinds maart 2017 worden beide kiosken van het Warandepark door vier initiatiefnemers uitgebaat. Ze bieden kwalitatieve gerechten aan en organiseren er animatie (concerten, voorlezen van verhalen voor kinderen,...). Ter aanvulling hebben ze ook, samen met een team van muziekfanaten, een webradio opgericht in de kleine gerenoveerde kiosk.

Luisteraars kunnen online in de studio kijken door de installatie van drie camera's. Wandelaars in het Warandepark kunnen ook binnenkijken door de grote ramen van de kiosk.

Het team van Radio Kiosk bestaat uit Mickaël Bursztejn (aka DJ Mickey), Nicolas Bucci (artistiek directeur van Bonnefooi en het Forest Sounds Festival), Jim Becker (aka DJ Bim Jecker), Thomas Kok (ontwerper van het café La Maison du Peuple, Chez Franz & Chez Richard) en Thanh Lam (ontwerper van Tigre en Mr Wong).

Webradio in het Warandepark

Gemaakt 09/01/2018 (bewerkt op 11/01/2018)