Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Brussels Marathon & Half Marathon 2020 (virtueel)

Dit evenement is al voorbij

Van 28 september tot en met 4 oktober 2020.

Door het coronavirus wordt de Brussels Marathon & Half Marathon van 4 oktober 2020 met een jaartje uitgesteld naar 3 oktober 2021. Dit jaar is er wel een virtuele versie van de marathon (met een nieuwe event app). De eerste virtuele Brussels Marathon & Half Marathon loopt van 28 september tot en met 4 oktober 2020, en nodigt ook uit om Brussel (virtueel) te ontdekken.

Deelnemers hebben de keuze uit 3 challenges: 10km, 21km of 42,195km. Lopen kan vanuit je eigen voordeur, op je favoriete trainingsparcours, je lokale atletiekpiste... maar ook in Brussel via een speciaal uitgetekend parkoers: 'The Brussel City Route'.

Meer info en inschrijvingen:

AGENDA