Maatregelen tegen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus.

 

BXL Tour

Maatregelen coronavirus: de BXL Tour is uitgesteld tot zondag 13 september 2020. Tijdschema's en andere praktische details worden in de komende weken meegedeeld. Wie zich al had ingeschreven, hoeft verder niets te doen: hun plaats is geldig voor 13 september. Wie al was ingeschreven maar niet kan deelnemen op 13 september, kan een e-mail sturen naar info@bxltour.be en krijgt een volledige terugbetaling. Aangezien de inschrijvingen op naam zijn, kunnen ze niet worden overgedragen. De Stad Brussel en de organisatoren volgen de evolutie van de gezondheidssituatie op de voet. Mochten er nieuwe beslissingen worden genomen door de bevoegde autoriteiten, dan worden deze zo snel mogelijk meegedeeld.

Op zondag 13 september 2020 met start op het Paleizenplein en aankomst aan het Atomium.

BXL Tour is een fietstocht door de straten van Brussel. Het parkoers van 40 km is identiek aan dat van vorig jaar, hetzelfde ook dat werd gebruikt voor de tijdrit van de Grand Départ van de Tour de France 2019 in Brussel.

Inschrijvingen

Meer info en inschrijvingen:

Volgende video toont de preview van de BXL Tour 2020 (de video bevat geen dialoog of tekst, enkel een achtergrondmuziek):