attention!

MyBXL niet beschikbaar van 20u tot 22u30

Op dinsdag 23 april 2024 zijn er onderhoudswerken aan het burgerportaal Externe site MyBXL. Het portaal en zijn tool om een afspraak te maken via deze website zijn daardoor niet beschikbaar van 20u tot 22u30.

 

Campagne. Voed het afvalmonster niet!

Een 5de klas uit het Institut De Mot-Couvreur maakte een video om mensen bewust te maken over de hoeveelheid afval die op de grond wordt gegooid. Ontdek de video hieronder!

Elk jaar werkt de dienst Netheid van de Stad Brussel met een vzw om, op vrijwillige basis, activiteiten te organiseren in de lagere en middelbare scholen op het grondgebied van de Stad. Deze leuke en gratis activiteiten zijn bedoeld om kinderen en jongeren te informeren en onderwijzen over netheid en respect voor de openbare ruimte. Eind 2018 realiseerden leerlingen van het Institut De Mot-Couvreur zo de video Voed het afvalmonster niet!

(Toegankelijkheid van de inhoud van de video: de video bevat geen dialoog, enkel een achtergrondmuziek en volgende teksten: Voed het afvalmonster niet! / Openbare netheid, de zaak van iedereen / Uitgevoerd door de leerlingen van de 5de SSE van het Instituut De Mot-Couvreur in Brussel met de hulp van GoodPlanet Belgium en de dienst Netheid van de Stad Brussel)

Gemaakt 18/01/2019 (bewerkt op 18/01/2019)