Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Eerste openbaar laadpunt voor elektrische wagens

Op dinsdag 9 oktober 2018 huldigde de Stad Brussel het eerste publieke laadpunt voor elektrische wagens op de openbare weg in. Het laadpunt bevindt zich aan de voet van het Atomium in Laken.

De Stad Brussel zet zo een belangrijke stap naar een betere luchtkwaliteit. Vandaag zijn er op het grondgebied van de Stad al 44 oplaadpunten voor elektrische wagens in de openbare parkings, 27 in parkings van kantoorgebouwen en nog enkele in garages van de Brusselse hotels. Deze eerste openbare laadpaal vormt de start van het Brusselse plan om het aantal laapalen uit te breiden.

Gemaakt 09/10/2018 (bewerkt op 09/10/2018)

ZIE OOK