attention!

Verstoorde dienstverlening op donderdag 5 oktober

Door syndicale acties is de dienstverlening aan de verschillende loketten van het Administratief Centrum Brucity en de verbindingsbureaus verstoord op donderdag 5 oktober 2023. U kan uw documenten steeds online en op het burgerportaal Externe site MyBXL aanvragen, of een afspraak maken. Ook de MIVB verwacht hinder op haar net: Externe site nationale betoging.

 

Eerste street art-muur in de Squareswijk

Een nieuwe muurschildering is te zien op de hoek van de Stormklokstraat en de Jennevalstraat als onderdeel van het Street Art Parcours van de Stad Brussel. De kleurrijke schildering genaamd The First Date van de Brusselse kunstenaar Oli-B is ontstaan op verzoek van het bewonerscomité van de buurt.

Het werk bevindt zich op een muur van een huis dat onlangs gekocht werd door vijf jonge fans van het werk van Olivier Binamé aka Oli-B. Deze nieuwe muurschildering voegt zich bij de vele andere die vandaag al het Street Art Parcours vormen.

De inhuldiging van het fresco vindt plaats op dinsdag 24 oktober 2017 om 17u30 in aanwezigheid van de buren en de kunstenaar.

Gemaakt 24/10/2017 (bewerkt op 27/10/2017)
Muurschildering The First Date van Oli-B © Jules Césure