attention!

Onderhoud MyBXL en telefonische bereikbaarheid

Door onderhoudswerken is het burgerportaal Externe site MyBXL niet beschikbaar van vrijdag 2 december om 13u tot en met zaterdag 3 december 2022 om 7u30. Op zaterdag 3 december zijn er nog onderbrekingen mogelijk. Door de verhuis van de diensten van de Stad Brussel naar het nieuwe Administratief Centrum Brucity (op 12 december 2022) kan de wachttijd voor een telefonisch antwoord ook tijdelijk langer zijn.

 

Eerste street art-muur in de Squareswijk

Een nieuwe muurschildering is te zien op de hoek van de Stormklokstraat en de Jennevalstraat als onderdeel van het Street Art Parcours van de Stad Brussel. De kleurrijke schildering genaamd The First Date van de Brusselse kunstenaar Oli-B is ontstaan op verzoek van het bewonerscomité van de buurt.

Het werk bevindt zich op een muur van een huis dat onlangs gekocht werd door vijf jonge fans van het werk van Olivier Binamé aka Oli-B. Deze nieuwe muurschildering voegt zich bij de vele andere die vandaag al het Street Art Parcours vormen.

De inhuldiging van het fresco vindt plaats op dinsdag 24 oktober 2017 om 17u30 in aanwezigheid van de buren en de kunstenaar.

Gemaakt 24/10/2017 (bewerkt op 27/10/2017)