Stadsdiensten gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei

Op donderdag 26 mei (feestdag) en vrijdag 27 mei 2022 (brugdag) zijn de stadsdiensten gesloten. U kunt uw documenten nog steeds online en op het burgerportaal MyBXL aanvragen, of een afspraak maken.

 

Hello Summer

Dit evenement is al voorbij

Van 12 juni tot en met 29 augustus 2021 op verschillende plaatsen in Brussel.

Tijdens de zomer vinden een heleboel evenementen plaats onder de naam 'Hello Summer': concerten, sport, dans, kinderanimatie, voorstellingen, theater, folklore, tentoonstellingen,...

Alle maatregelen worden genomen om de sociale afstand te respecteren en zo de veiligheid van iedereen te waarborgen.

Programma

Ter Kamerenbos

Het Ter Kamerenbos wordt de plaats voor talrijke sportieve en recreatieve evenementen:

Het BXL S'ket Park is open van 2 juli tot en met 19 september 2021. Skateboard, step, rollerblades, BMX, cross, quad,…: al deze disciplines zijn mogelijk in het outdoor skatepark van het Ter Kamerenbos (Groenendaallaan).

Grote Markt

Van 17 juli tot 8 augustus 2021 kan iedereen op de Grote Markt terecht voor een multidisciplinair creatief programma: straatopvoeringen, spektakel in de lucht, theater en nog veel meer. Elke zaterdag en zondag van 12u tot 20u:

Hello Summer Pop

Van 29 juli tot en met 15 augustus strijken de rondtrekkende dorpsfeesten van Summer Pop neer in 3 stadswijken (Laken, Neder-Over-Heembeek, Anneessens) gedurende 3 opeenvolgende weekends:

Back on Stage

Van 3 tot en met 22 augustus 2021 vinden de gratis concerten van Back on Stage plaats op de esplanade van het Rijksadministratief centrum, achter de Congreskolom. Reserveren is noodzakelijk:

Fotoalbum

AGENDA