Maatregelen tegen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus.

 

Hello Summer

Van 3 juli tot en met 30 augustus 2020 op verschillende plaatsen in Brussel (Laken, Neder-Over-Heembeek, Ambiorixsquare, de esplanade van het Rijksadministratief Centrum aan de Congreskolom, de Vaux-Hall in het Warandepark,...).

Tijdens de zomer vinden een heleboel kleine evenementen plaats onder de naam 'Hello Summer': intieme concerten, live-kunst, evenementen op terrassen, bioscoop onder de sterren, animatie in musea, carte blanche voor festivals, theater voor kinderen,...

Tijdens elk evenement worden de maatregelen in de strijd tegen Covid-19 gerespecteerd. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Programma:

Hello Summer Pop + Focus Music

  • Hello Summer Pop: evenementen voor het grote publiek in Neder-Over-Heembeek (Versailles, van donderdag 6 tot zondag 9 augustus), Laken (Modelwijk, van donderdag 13 tot zondag 16 augustus) en aan de Ambiorixsquare (van donderdag 20 tot zondag 23 augustus)
  • Hello Summer Focus Music: in augustus, van donderdag tot en met zondag, is er een gevarieerd programma op de esplanade van het Administratieve Centrum, achter de Congreskolom

Video

De video toont Hello Summer 2020 - Vaux-Hall Summer (de video bevat geen dialoog of tekst, enkel een achtergrondmuziek):

AGENDA