Verstoorde dienstverlening op maandag 6 december

Op maandag 6 december 2021 is de dienstverlening aan de loketten van het Administratief centrum en de verbindingsbureaus verstoord door syndicale acties. Het verbindingsbureau van Neder-Over-Heembeek is gesloten. U kan altijd uw documenten online aanvragen of een afspraak maken. Er worden ook storingen verwacht op het bus-, tram- en metronet van de MIVB.

 

Inhuldiging oude station van Laken

Dit evenement is al voorbij

Op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 in het oude station van Laken.

Het Duurzaam wijkcontract Bockstael voerde een grondige renovatie uit van de infrastructuur van het oude station van Laken. Het is dan ook een gloednieuwe en multidisciplinaire plek die haar deuren opent.

'Trajecten' is het thema voor de terugkeer van het Maison de la Création naar de site 'MC Gare' na 2 jaar renovatie. Programma:

Het station verwelkomt binnen zijn muren:

  • een nieuwe site voor het Maison de la Création: sociaal-artistiek programma bestaande uit workshops, vergaderingen en burgerdebatten, filmvertoningen, tentoonstellingen, een dansfestival,...
  • verschillende verenigingen zoals de huiswerkhulp van L'Amorce en de Groupe d'Entraide scolaire de Laeken (GESL), Laken Onthuld en la Source Jailliante (naaiateliers),...
  • het 'K-Fête de la Gare': restaurant met terras (socioprofessioneel project)