Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Werken metrolijn 3 en station Toots Thielemans

De realisatie van metrolijn 3 brengt grote werken met zich mee: het bestaande deel van de lijn aanpassen, een tunnel boren (tussen Bordet en het station Brussel-Noord) en de bouw van een stelplaats (in Haren) en 8 nieuwe stations (waaronder het station Toots Thielemans dat Lemonnier zal vervangen).

Met metrolijn 3 komt er een nieuwe as van 18 stations over 10,3 km. Deze zal de stad van noord naar zuid doorkruisen. Meer info over de werf:

Verschillende tramlijnen zullen aansluiten op de toekomstige metrolijn 3 in het station Toots Thielemans. Meer info over dit nieuwe station en de werken daar:

Gemaakt 09/03/2020 (bewerkt op 26/01/2021)

ZIE OOK

© metro3.be