Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

MissYou.Events - Grote Markt

Dit evenement is al voorbij

Van 21 juli tot en met 31 augustus 2020, van 22u tot 0u30 (elke 15 minuten), op de Grote Markt. Elke avond, behalve op maandag en dinsdag.

Het initiatief StaySafe.Events gaat deze zomer verder en zet de grote evenementen die deze zomer in Brussel ontbreken in de schijnwerpers: de Ommegang, de Meyboom, het Bloementapijt en de muzikale evenementen (Couleur Café, BSF, Brussel Jazz Weekend,...). Het klank- en lichtspel (1 voor elk evenement) wordt de hele zomer met regelmatige tussenpozen uitgezonden (van woensdag tot zondag, van 22u tot 0u30 op het Stadhuis).

Speciale avond Bloementapijt

Op zaterdag 15 augustus 2020 (vanaf 22u) is er een speciale avond rond het Bloementapijt.