Sainctelettebrug afgesloten

Door een brand liep de Sainctelettebrug schade op. De brug richting Basiliek blijft om veiligheidsredenen tot nader order afgesloten. Alle info over alternatieve trajecten en omleidingen: Sainctelettebrug afgesloten (Brussel Mobiliteit)

Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Nieuwe audiogids in het Riolenmuseum

De nieuwe audiogids van het Riolenmuseum is gemaakt volgens de principes van videogames en neemt u mee op een reis die u zelf uitstippelt. Vanaf 9 februari 2021 kan u er mee aan de slag.

Onder begeleiding van rioolwerker Michel gaat u alle uitdagingen aan, lost u de raadsels op of luistert u naar de anekdotes over het leven in de riolen. U beslist daarbij welke weg u opgaat. In het museum werden er markeringen geplaatst en u gaat van de ene naar de andere door telkens 3 cijfers in te geven. Er wordt u een vraag gesteld en, afhankelijk van uw antwoord, zal u andere verhalen te horen krijgen voordat u naar de
volgende markering wordt geleid.

  • Vanaf dinsdag 9 februari 2021
  • Audiogids: 2 euro
  • Duur: 1u tot 2u (als u alle markeringen volgt)

Meer info:

Gemaakt 03/02/2021 (bewerkt op 03/02/2021)

ZIE OOK