Art + People by nuitblanche

Van 3 tot en met 5 oktober 2024 in de Marollen.

Het tweejaarlijkse evenement Art + People by nuitblanche promoot het immateriële erfgoed van Brussel en plaatst daarbij de bewoners in het hart van het creatieve proces. De creaties krijgen de tijd om vorm te krijgen en de bewoners kunnen zich zo de openbare ruimte toe-eigenen.

Workshops en onderzoek door Nuitblanche.lab

Nuitblanche.lab, een aanvulling op het evenement Art + People by nuitblanche, ondersteunt het ontstaan van de verschillende artistieke projecten in het centrum van Brussel. Tijdens residenties, workshops en ander langlopend onderzoek werken kunstenaars samen met de Brusselaars aan projecten om het alledaagse leven achter de gevels van Brussel te vieren.

Nuitblanche.lab belicht het creatieve proces, in een proces van co-constructie en demystificatie van hedendaagse kunst. Als een ruimte voor onafhankelijk onderzoek en creatie voedt nuitblanche.lab de programmering van het tweejaarlijkse evenement Art + People by nuitblanche om de programmering zo open te stellen voor een breder publiek.

Programma

Meer info over het programma van Art + People by nuitblanche en de residenties, workshops en onderzoeken door Nuitblanche.lab:

Externe site Art + People by nuitblanche

Deel  

Vind alle culturele evenementen van het Brussels Gewest op visit.brussels

Geef een grotere zichtbaarheid aan uw evenementen door ze in te geven op www.extranet.brussels

Art + People by nuitblanche