attention!

Verstoorde telefonische dienstverlening

Het telefoonsysteem van de Stad ondervindt momenteel technische storingen. Het is daarom soms moeilijk om telefonisch contact op te nemen met de verschillende diensten. U kunt uw documenten wel steeds online en op het burgerportaal Externe site MyBXL aanvragen, of een afspraak maken.

 

Ontdek Brussel al lopend

De Franstalige blog Be run wil Brussel laten (her)ontdekken door te lopen (of niet), via routes en posts op de blog, of door evenementen te organiseren zoals de 'Traversée de Bruxelles'.

Het doel van de blog is om Brussel op een 'ongebruikelijke' manier te promoten, met aandacht voor bijvoorbeeld de Brusselse taal (Brusseleir), gastronomie, straatkunst, doodlopende wegen, monumenten,... De blog heeft al veel routes aangemaakt die alleen of in een kleine groep kunnen worden gedaan:

Evenement 'Traversée de Bruxelles'

De makers van de site organiseren ook de 'Traversée de Bruxelles' (Dwars door Brussel), een gratis stadsloop om de belangrijkste toeristische trekpleisters van de hoofdstad te ontdekken. Dat gratis evenement kan helemaal autonoom afgewerkt worden op de dag van de Autoloze zondag in Brussel:

Gemaakt 19/06/2020 (bewerkt op 22/06/2020)

AGENDA

 
Ontdek Brussel al lopend
© be-run.com