Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Overlegmoment. Nieuwe wijk zone Van Praet

Dit evenement is al voorbij

Op donderdag 14 januari 2021, van 19u tot 21u30.

De omgeving Van Praet-, Vuurkruisen-, Oorlogskruisenlaan en Vilvoordsesteenweg biedt de inwoners van Neder-Over-Heembeek binnenkort een verbinding met het kanaal en de industriezone. Ook op het programma: een nieuwe secundaire school, een crèche, woningen en 5 hectare groene ruimte.

In aanloop naar de concrete werken ontwikkelt de Stad een algemeen plan voor deze zone. Ze wil dus graag de mening van de buurtbewoners over de verschillende mogelijkheden kennen. Daarom organiseert ze een participatieavond, in samenwerking met de Wijkraad Neder-Over-Heembeek.

Meer info?

Door de aanhoudende gezondheidsmaatregelen vindt het overleg online plaats. Aarzel niet om een mail te sturen om u in te schrijven en op de hoogte te blijven van de praktische modaliteiten: