attention!

Verstoorde dienstverlening op donderdag 5 oktober

Door syndicale acties is de dienstverlening aan de verschillende loketten van het Administratief Centrum Brucity en de verbindingsbureaus verstoord op donderdag 5 oktober 2023. U kan uw documenten steeds online en op het burgerportaal Externe site MyBXL aanvragen, of een afspraak maken. Ook de MIVB verwacht hinder op haar net: Externe site nationale betoging.

 

Street art op muren ULB

Samen met de Université libre de Bruxelles (ULB) heeft de Stad Brussel het werk van Gola Hundun op de gevel van gebouw H van de Solbosch Campus (Franklin Roosevelt 50) ingehuldigd. De Italiaanse kunstenaar is de laureaat van een projectoproep die in mei 2017 werd gelanceerd in het kader van het Street Art Parcours.

De oproep verzamelde 84 kandidaten. De 4 die hieruit werden geselecteerd door een jury werden daarna ter stemming gebracht bij de studenten en werknemers van de ULB. Het werk van Gola Hundun werd met een meerderheid van meer dan 2000 stemmen gekozen. Het fresco werd gerealiseerd op twee gevels van het gebouw H, met behulp van het Belgische collectief Treepack.

Gemaakt 14/09/2017 (bewerkt op 28/09/2017)
Street art ULB - Gola Hundun