attention!

Onderhoud MyBXL en telefonische bereikbaarheid

Door onderhoudswerken is het burgerportaal Externe site MyBXL niet beschikbaar van vrijdag 2 december om 13u tot en met zaterdag 3 december 2022 om 7u30. Op zaterdag 3 december zijn er nog onderbrekingen mogelijk. Door de verhuis van de diensten van de Stad Brussel naar het nieuwe Administratief Centrum Brucity (op 12 december 2022) kan de wachttijd voor een telefonisch antwoord ook tijdelijk langer zijn.

 

Street art op muren ULB

Samen met de Université libre de Bruxelles (ULB) heeft de Stad Brussel het werk van Gola Hundun op de gevel van gebouw H van de Solbosch Campus (Franklin Roosevelt 50) ingehuldigd. De Italiaanse kunstenaar is de laureaat van een projectoproep die in mei 2017 werd gelanceerd in het kader van het Street Art Parcours.

De oproep verzamelde 84 kandidaten. De 4 die hieruit werden geselecteerd door een jury werden daarna ter stemming gebracht bij de studenten en werknemers van de ULB. Het werk van Gola Hundun werd met een meerderheid van meer dan 2000 stemmen gekozen. Het fresco werd gerealiseerd op twee gevels van het gebouw H, met behulp van het Belgische collectief Treepack.

Gemaakt 14/09/2017 (bewerkt op 28/09/2017)