attention!

Onderhoud MyBXL en telefonische bereikbaarheid

Door onderhoudswerken is het burgerportaal Externe site MyBXL niet beschikbaar van vrijdag 2 december om 13u tot en met zaterdag 3 december 2022 om 7u30. Op zaterdag 3 december zijn er nog onderbrekingen mogelijk. Door de verhuis van de diensten van de Stad Brussel naar het nieuwe Administratief Centrum Brucity (op 12 december 2022) kan de wachttijd voor een telefonisch antwoord ook tijdelijk langer zijn.

 

Tentoonstelling. Juan Pablo Plazas

Dit evenement is al voorbij

Van 30 september 2021 tot en met 30 januari 2022 in de Centrale for contemporary art (Centrale Lab).

Het project From G to B to K and C (Katelijne, Catherine, Kairos and Cairo) dat Juan Pablo Plazas presenteert, komt voort uit verschillende behoeften die symptomatisch zijn voor de tijd waarin we leven: de drang om elkaar te ontmoeten, contact te hebben, ruimte te delen, perspectieven, meningen of eenvoudige verhalen uit te wisselen. Voor Plazas zijn verhalen wegen die leiden naar wat anders niet kan worden waargenomen over mensen, plaatsen of situaties.

De titel met initialen verwijst naar een dynamiek van indrukken, fragmenten van dingen, verhalen en materiële bewijzen die verzameld worden in de tentoonstellingsruimte als een work-in-progress, rekening houdend met collega-kunstenaars, bezoekers, mensen die werken in het kunstcentrum, en het hier en nu.

Vind alle culturele evenementen van het Brussels Gewest op visit.brussels

Geef een grotere zichtbaarheid aan uw evenementen door ze in te geven op www.extranet.brussels