Verstoorde dienstverlening aan loketten Demografie

Door de nationale betoging kan de dienstverlening aan de loketten van het departement Demografie (Bevolking en Burgerlijke Stand) verstoord zijn op vrijdag 24 september 2021. Het e-loket blijft toegankelijk voor het uitvoeren van een reeks administratieve stappen.

 

Tentoonstelling. Juan Pablo Plazas

Van 30 september tot en met 21 november 2021 in de Centrale for contemporary art (Centrale Lab).

Het project From G to B to K and C (Katelijne, Catherine, Kairos and Cairo) dat Juan Pablo Plazas presenteert, komt voort uit verschillende behoeften die symptomatisch zijn voor de tijd waarin we leven: de drang om elkaar te ontmoeten, contact te hebben, ruimte te delen, perspectieven, meningen of eenvoudige verhalen uit te wisselen. Voor Plazas zijn verhalen wegen die leiden naar wat anders niet kan worden waargenomen over mensen, plaatsen of situaties.

De titel met initialen verwijst naar een dynamiek van indrukken, fragmenten van dingen, verhalen en materiële bewijzen die verzameld worden in de tentoonstellingsruimte als een work-in-progress, rekening houdend met collega-kunstenaars, bezoekers, mensen die werken in het kunstcentrum, en het hier en nu.

Vind alle culturele evenementen van het Brussels Gewest op agenda.brussels

Geef een grotere zichtbaarheid aan uw evenementen door ze in te geven op agenda.brussels