Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Toelatingen voor de tijdelijke bezetting van de openbare weg

De procedure verschilt naargelang de aard van het op de openbare weg geplaatste materiaal of het type bezetting.

Om een stelling, palissade, open en/of gesloten container(s) en/of lift te plaatsen op de openbare weg, moet een aanvraagformulier ingevoerd worden in:

Opgelet:

Om een toelating te krijgen voor het plaatsen van een open afvalcontainer op een parkeerplaats op de openbare weg, moet u naar het departement Wegeniswerken komen (cel Studies en Vergunningen - tel. 02 279 60 10) met het volledig ingevulde aanvraagformulier (PDF, 50.51 KB).

Opgelet:

Voor de handelsbezetting van de openbare weg (terrassen, uitstalramen, wachthuisjes, kiosken), neem contact op met de cel Handel.

ZIE OOK