Maatregelen tegen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus.

 

Nieuwe tram in Neder-Over-Heembeek: neem deel aan het project!

De Stad Brussel, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de MIVB hebben het nieuwe tracé van de tram in Neder-Over-Heembeek voorgesteld. Er wordt nu opnieuw een oproep tot kandidaten gedaan om een ​​nieuw burgerpanel samen te stellen. Kandidaten kunnen zich melden tussen 8 en 21 juni 2020.

De gekozen route van de nieuwe tramlijn zorgt voor een verbinding van Neder-Over-Heembeek met het Rogierplein:

Deelnemen aan de begeleiding van het project?

In totaal zullen 8 personen, geselecteerd door de bewoners, handelaars, verenigingen en gebruikers van de wijk, meedoen en de ontwikkelingen begeleiden rond de nieuwe tramlijn van Neder-Over-Heembeek. Iedereen kan zich aanmelden voor dit nieuwe burgerpanel. Aanvragen kunnen worden ingediend tussen 8 en 21 juni 2020:

Vragenlijst voor handelaars

In het kader van het project worden verschillende studies uitgevoerd voor de herinrichting van de openbare ruimte en de organisatie van de werf. Via een vragenlijst kunnen handelaars de gegevens over de werking van hun handelszaak alvast meedelen:

Meer info

Gemaakt 22/10/2019 (bewerkt op 10/06/2020)