Maatregelen coronavirus

De Stad Brussel heeft verschillende beslissingen genomen om de maatregelen van de federale regering in de strijd tegen het coronavirus (Covid-19) te respecteren. Meer info: maatregelen Stad Brussel tegen coronavirus. Belangrijk! Toegang Administratief centrum & verbindingsbureaus: alle burgers worden gevraagd om alleen te komen, maximaal 15 minuten voor het tijdstip van de afspraak, een mondmasker te dragen (verplicht), en de handen te desinfecteren.

 

Utopie

Utopie is een lokale en polyvalente infrastructuur in de Sluismeester Coggestraat 12-14. De infrastructuur is bedoeld voor de inwoners van de Noordwijk die educatieve, sportieve of culturele activiteiten willen organiseren. Er zijn ook verschillende preventiediensten van Bravvo beschikbaar.

De infrastructuur van Utopie omvat:

  • een sportzaal
  • een polyvalente zaal
  • een vergaderzaal
  • verschillende diensten van de preventiedienst Bravvo : sociale en lokale bemiddeling, gemeenschapswachten, juridische dienst, NotaBene (dienst tegen schoolverzuim),...

Al deze diensten zijn gratis, neutraal en vertrouwelijk.

De omnisportzaal en de polyvalente zaal zijn beschikbaar voor inwoners, verenigingen en diensten voor sportieve, culturele of educatieve activiteiten. De zalen worden beheerd door de dienst Jeugd.

Utopie, sportzaal

ZIE OOK