attention!

Verstoorde telefonische dienstverlening

Het telefoonsysteem van de Stad ondervindt momenteel technische storingen. Het is daarom soms moeilijk om telefonisch contact op te nemen met de verschillende diensten. U kunt uw documenten wel steeds online en op het burgerportaal Externe site MyBXL aanvragen, of een afspraak maken.

 

De Stad Brussel wordt een Think Pink-stad

Op maandag 10 oktober 2022 werd de Stad Brussel officieel een Think Pink-stad of 'Roze Stad'. Dit label van de vereniging Think Pink geeft de wens van de Stad weer om actief te strijden tegen borstkanker door concrete acties van bewustmaking, voorlichting en preventie.

Het Think Pink-label wordt toegekend voor een periode van 3 jaar. Na die periode kan het worden verlengd. Met het label verbindt de Stad Brussel zich ertoe om:

  • de bevordering van borstkankerscreening en zelfonderzoek te communiceren via haar verschillende mediakanalen
  • het gemeentepersoneel en de burgers bewust te maken van het belang van borstkankerscreening via de openbare ziekenhuizen op haar grondgebied en het label 'Brussels Pink City'
  • de campagnes van Think Pink te promoten en zichtbaar te maken via evenementen en acties in scholen, sport- en culturele centra,...
  • ten minste één evenement/actie per jaar te organiseren in samenwerking met Think Pink

Meer info?

Gemaakt 11/10/2022 (bewerkt op 11/10/2022)

AGENDA

     
    De Stad Brussel wordt een Think Pink-stad