attention!

Sluiting van de loketten op vrijdag 9 december 2022

Door de verhuis van de diensten van de Stad Brussel sluiten de loketten van het voormalige Administratief Centrum (Anspachlaan 6 - 1000 Brussel) al op vrijdag 9 december 2022. U kunt uw documenten ook altijd online en op het burgerportaal Externe site MyBXL aanvragen, of een afspraak maken. Door de verhuis kan de wachttijd voor een telefonisch antwoord ook tijdelijk langer zijn.

 

Participatie - Good Move Vijfhoek

De Vijfhoek is één van de 8 Good Move-mazen op het grondgebied van de stad Brussel. Zo'n maas is een grote wijk waarbinnen het doorgaand verkeer verminderd wordt en waar iedereen zich veilig en vlot kan verplaatsen: met de auto, met het openbaar vervoer, met de fiets of te voet. Om tot zo'n maas te komen, luistert de Stad Brussel naar bewoners, handelaars en bezoekers bij de diagnose en de evaluatie van het circulatieschema.

Meer info over het participatietraject:

Buurtvergaderingen

Lijst van infovergaderingen:

  • 5 online wijkvergaderingen in maart 2022
  • 10 Babbeleir-momenten in april, mei en juni 2022
  • Grote infovergadering op 15 juni in het Zuidpaleis
  • 7 microwijkvergaderingen in mei 2022

De Stad Brussel organiseerde in maart verschillende wijkvergaderingen om de burgers te informeren over het nieuwe circulatieschema. Hier vind je alle presentaties van deze vergaderingen:

Meer info en veelgestelde vragen (FAQ)?

Heb je vragen? Of wil je graag meer info? Bel het nummer 0800 35 230 (bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u).

Call center Good Move : 0800 35 230

ZIE OOK