Overslaan en naar de inhoud gaan

Een toffe collega! Ken je Gabriel?

Een toffe collega! Ken je Gabriel?

De Stad Brussel voert een beleid van diversiteit, niet-discriminatie en gelijke kansen en gaat in de eerste plaats op zoek naar talent. Lees hier de getuigenis van één van de werknemers van de Stad.

Gabriel: Mijn naam is Gabriel, ik ben in 2012 bij de Stad begonnen aan de Ruimingskaai (8 jaar Openbare netheid) en sinds twee jaar ben ik graffitiverwijderaar.

Als graffitiverwijderaar kan ik niet zomaar elk gebouw schoonmaken, onze baas moet een vrijwaring ondertekenen omdat we toestemming moeten krijgen van de gemeente, tenzij de graffiti 'beledigend of obsceen' is.

Ik heb geen problemen gehad om in een team te passen.

Ik heb niet veel contact met het publiek en als ik dat heb, gaat het relatief goed. Als ik getuige ben van ongepast gedrag, kan ik niets anders doen dan een opmerking maken, omdat mijn werk me niet toestaat om verder te gaan dan dat. Ik heb geen problemen gehad om in een team te passen, ik heb enkel dyslexieproblemen.

Ik kom elke ochtend goed gezind naar mijn werk. De boodschap die ik wil doorgeven? Train medewerkers in diversiteit met een hoofdletter D.

Gabriel

Gemaakt op 05/01/2024 (Gewijzigd op 13/06/2024)